vendredi 25 janvier 2008

I H A N A A

Ihanaa olla taas Ranskassa! Aurinko paistaa IHANASTI!

jeudi 10 janvier 2008

Vtt

Poikakaveri aina suhteen alussa kantoi kassejani. Nyt ollaan menossa matkoille ja hän heti ilmoitti, että "Mä en kanna sun vaaleanpunaista reppua".

dimanche 6 janvier 2008

Vaaleudesta

Kävin kivimuseossa. Siellä oli todella kauniita kiviä. Niitä tarkkaillessa syntyi tunne, että elämällä on tarkoitus. Kauneus aiheuttaa joskus sellaisen 'kosmisen' tunteen. Tänään siis kivimuseossa.

Nyt kun olen Suomessa pitkästä aikaa, huomaan kauniita naisia olevan paljon katukuvassa. Huomasin myös, että vaaleat eivät vain yksinkertaisesti ole kovin säväyttäviä. Tämä ei ole henkilökohtainen mielipiteeni, olen kuullut samaa myös muilta. Olen itsekin vaalea, en kirjoita mitenkään halventavasti.

Enemmistö pitää varmaan eniten itämaisista naisista. Siis akselilla Arabia-Intia. Toisaalta näin tänään gallupin, jossa briteiltä kysyttiin, mitä mieltä he ovat sareista. Puolet vastasivat sarin olevan ruma vaate. Käsittämätöntä. Varmaan jonkinlaista rodullista kateutta.

Kun on katsellut itämaisia naisia, on ymmärrettävää, että vaalea, farkuissa vastaantuleva tyyppi ei paljoa herätä kiinnostusta. Olen ehkä nähnyt liikaa allaolevan kaltaisia kuvia. Esittelen dupattaa (roikkuvaa kangaspalaa) pitäviä, koska mielestäni juuri he ovat niitä kauneimpia.