mardi 18 mars 2008

dimanche 16 mars 2008

Kesätöitä

OLEN SAANUT HALUAMANI KESÄTYÖN KREIKASTA!! :D
Kerrankin aurinkoinen kesä. Työskentelen Corfulla hotellin vastaanottovirkailijana. Olen todella onnellinen, sain juuri tiedon, että minut halutaan sinne palkata.

samedi 15 mars 2008

Arabialaista musiikkia kuunnellessa

Rakastan sitä tapaa, jolla arabiaksi voi sanoa "kyllä" todella intohimoisesti ja "ei" leikkimielisesti. Arabiaksi kyllä on "ah" ja ei "lä" (läläläläläää).

jeudi 13 mars 2008

Ylen elävä arkisto

Löysin Ylen Elävästä arkistosta mielenkiintoisen haastattelun, jossa kihloissa 77 kertaa ja vankilassa 7 kertaa ollutta miestä tenttasi Lenita Airisto. Huijaaja ehkä, mutta miellyttävä mies.

"Naisten huijaaja vierailee viihdejulkkiksena Jatkoajassa. Pertti Ylermi Lindgren kertoo Lenita Airistolle, miten nainen valloitetaan:"

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=10&a=197

Tässä Lenita laulaa suomalaisesta miehestä. Lopussa Lenita hymyilee sillä valloittavalla tavalla, jolla moni ei kykene hymyilemään:

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=5&ag=82&t=535&a=3404

mardi 11 mars 2008

Muuttuva maku

Havahduin, kun netissä surffaillessa vastaan tuli alla oleva kuva Nick Carterista. Ihailin häntä teini-ikäisenä. Kulutin paljon rahaa ostellen julisteita, valokuvia, purkkatarroja, lehtiä, seinävaatteita, paitoja yms. joissa oli Carterin kuva. Lähettelin hänelle myös ihailijapostia, johon hän ei harmikseni vastannut.


Mutta siis KATTOKAA. Mitä helvettiä mä tossa näin!? Nyt henkilö vaikuttaa ennemminkin vastenmieliseltä, eikä vain ulkonäön takia. Kuinka ihmeessä nuorena tuijottelin iltaisin haaveillen Carterin kuvia ja kirjoittelin hänen nimeään paperien reunoille tunneilla? Onko sillä sitäpaitsi huulipunaa?


Myös XL5 sai hormonit liikkeelle. Eritoten Mika. Nyt jos yrittää kuunnella XL5:n levyjä, ei se onnistu. Teininä osasin kaikki sanat ulkoa ja kuuntelin levyjä aktiivisesti mukana laulaen, oikein eläytyen.


Nyt pidän tätä miestä komeana. Jos joku tietää kuka hän on, voi kertoa. Mutta jos ajattelen, niin hän on trenditietoinen, ja tuo kampaus, yms. antavat olettaa, että kuvat ovat jonkin verran vanhoja. Sitä on vaikea nyt uskoa, mutta jos kymmenen vuoden päästä katson tätä kuvaa, voi käydä Carterit. Ehkä tämä(kään) mies ei ole kymmenen vuoden kuluttua komea.


Toisaalta esim. 80 -luvulla otetut kuvat Johnny Deppistä vetoavat yhä. On huomattavaa, että Deppillä on maskuliininen, ajaton, ehkä hieman voimakasoloinen tyyli.


Lisään sheikki Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoumin kuvan tänne kaikkien iloksi. Hän on tällä hetkellä mielestäni komein julkisuudenhenkilö. Uskon, että myös kymmenen vuoden päästä pidän häntä komeana, sillä hän on maskuliinisen, voimakkaan näköinen.

Axe

Aamulla hississä leijui tutunhajuinen parfyymi. Kyseessä oli Axe, tunnistan sen, sillä entinen poikaystäväni käytti sitä. Hajumuisti on ihmisen tehokkain muisti. On siis todella helppoa liittää tuoksut ja tilanteet yhteen.

Samaa parfyymia käyttävät todella monet, niin usein sen jollain haistaa. Jos olisin mies, en ainakaan ostaisi sitä. Ajattelen aina, että kyseistä tuotetta ostaa vain joku, joka on naisten tarpeessa. Ainakin mainosten perusteella sellaiset miehet ovat tuotteen kohderyhmä.

Pännii

Kesätöiden hakeminen on raskasta. Olen kaikenlisäksi myöhään liikkeellä, joten useimmat kesätyöpaikat ovat jo menneet. Itsensä markkinointi ei sovi kaikille. Lähetin vahingossa paikkaan X paikalle Y tarkoitetun kirjeen. Ei siinä mitään, mutta sieltä ei ainakaan voi odottaa töitä irtoavan:

"Parahin herra/rouva kohteessa X,

Haluaisin kovasti työskennellä kohteessanne Y. Y on erinomainen paikka, sillä.."

Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun, mutta tänään en ainakaan enää jaksa.

lundi 3 mars 2008

Ero

Puolentoistavuoden suhde poikaystäväni kanssa on päättynyt. Suhde oli kuollut kokoon jo ennen lopullista eroa, joten kenellekään ei jäänyt paha mieli. Ehkäpä juuri siksi kannatti sinnitellä suhteessa loppuun asti.