jeudi 31 décembre 2009

Sonam Kapoorin uusi meikki

Sonam Kapoor on viime aikoina ollut usein juorulehtien palstoilla. Huomioni on herättänyt näyttelijättären uudenlainen tyyli.


Aiemmin hän käytti usein vanhentavan näköistä, tummempaa meikkiä. Ehkä sopimus L'Orealin kanssa on vaikuttanut uuden, upean meikin syntyyn. Tämä selittäisi myös, miksi Aishwaryalla on aina ollut niin hienoja meikkauksia.


Ihalailen tummaa meikkiä vanhemmilla naisilla, se todella lisää heidän glamouriaan. Nuorille sopii ennemmin hento, luonnollinen tyyli, jossa ei ole käytetty kovin lämpimiä värejä.


Näissä kahdessa kuvassa meikki on kutakuinkin samanvärinen, mutta ensimmäisessä kuvassa luonnottomampi. Liian ohuiksi nypityt kulmakarvat ja voimakas khol vanhentavat näyttelijää silmissä. Uusi, raikkaampi ja luonnollisemmalta näyttävä meikki alempana antaa kasvoille nouruuden hehkua. Ei hevin uskoisi, että ylempänä oleva kuva on nuorempi Sonam! L'Orealin meikkaajat ovat todella ammattimaisia.


Vahvoista väreistä neutraalimpiin siirtyminen luo ihmeitä. Oikeanpuoleisessa kuvassa huomio kiinnittyy enemmän koko kasvoihin, vasemassa tummilla väreillä korostetuille alueille.


Alaripsiä voimakkaasti korostava meikki ei näytä niin raikkaalta, kuin alarajaukseton.