mardi 11 mars 2008

Muuttuva maku

Havahduin, kun netissä surffaillessa vastaan tuli alla oleva kuva Nick Carterista. Ihailin häntä teini-ikäisenä. Kulutin paljon rahaa ostellen julisteita, valokuvia, purkkatarroja, lehtiä, seinävaatteita, paitoja yms. joissa oli Carterin kuva. Lähettelin hänelle myös ihailijapostia, johon hän ei harmikseni vastannut.


Mutta siis KATTOKAA. Mitä helvettiä mä tossa näin!? Nyt henkilö vaikuttaa ennemminkin vastenmieliseltä, eikä vain ulkonäön takia. Kuinka ihmeessä nuorena tuijottelin iltaisin haaveillen Carterin kuvia ja kirjoittelin hänen nimeään paperien reunoille tunneilla? Onko sillä sitäpaitsi huulipunaa?


Myös XL5 sai hormonit liikkeelle. Eritoten Mika. Nyt jos yrittää kuunnella XL5:n levyjä, ei se onnistu. Teininä osasin kaikki sanat ulkoa ja kuuntelin levyjä aktiivisesti mukana laulaen, oikein eläytyen.


Nyt pidän tätä miestä komeana. Jos joku tietää kuka hän on, voi kertoa. Mutta jos ajattelen, niin hän on trenditietoinen, ja tuo kampaus, yms. antavat olettaa, että kuvat ovat jonkin verran vanhoja. Sitä on vaikea nyt uskoa, mutta jos kymmenen vuoden päästä katson tätä kuvaa, voi käydä Carterit. Ehkä tämä(kään) mies ei ole kymmenen vuoden kuluttua komea.


Toisaalta esim. 80 -luvulla otetut kuvat Johnny Deppistä vetoavat yhä. On huomattavaa, että Deppillä on maskuliininen, ajaton, ehkä hieman voimakasoloinen tyyli.


Lisään sheikki Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoumin kuvan tänne kaikkien iloksi. Hän on tällä hetkellä mielestäni komein julkisuudenhenkilö. Uskon, että myös kymmenen vuoden päästä pidän häntä komeana, sillä hän on maskuliinisen, voimakkaan näköinen.

2 commentaires:

Kirjuri a dit…

Olen havainnut saman ilmiön omalla kohdallani ja arvelen että kyse on useimmille naiselle yleisestä seksuaalisesta kehityksestä: varhain teini-iässä viehättävät söpöt, turvallisesti lapsenkasvoiset pojat, kun taas sitten myöhemmin kun naisistuu kunnolla alkaa haikailla miehekkäiden miesten perään.

Paula a dit…

Kirjuri: Niin, voi olla. Miehekkäämpi mies vain on yksinkertaisesti luotetavamman oloinen, kuin heiverö naisekas.