jeudi 28 janvier 2010

Sarinsidontaa

Sarin voi kietoa ylleen monella tavalla, vain mielikuvitus on rajana. Sarin erottaa kankaanpalasta se, että se on nimenomaan kiedottu päälle. Tässä yleisimpiä sarinsidontatapoja:


Usein sari kiedotaan niin, että pallu (sarin näkyviin jäävä kankaanpääty) on takana ja peittää käsivarren. Sari peittää tällöin koko rintakehän tai puolet siitä, tai voihan sen ripustaa vaikka hihan helmaan, jos haluaa olla mauton. Usein näkee myös, että pallua pidetään toisella kädellä edessä. Sen luulisi olevan väsyttävää.
Sari usein myös taitellaan olkapäälle, tässä erilaisia taittelutyylejä Katrinan, Trishan ja satunnaisen mallin esittelemänä.
Sarin saa myös kätevästi pois tieltä kutsaratilaiseen tapaan sitomalla pallu eteen, tai Trishan tapaan, laittamalla se osittain hameen alle. Viimeisessä kuvassa näyttelijä (onko tuo se ei-intialainen Genelia?) on keksinyt käyttää/häpäissyt sarin käyttämällä sitä kaulahuivin tapaan.


Usein näkee myös koruja tai vöitä sarin päällä. Kolmannessa kuvassa vaikeannäköinen sidonta
Pallun voi laittaa myös takaa eteen, roikkuvana tai olkapäälle taiteltuna, aivan samalla tavalla kuin edestä taakse kankaanpään asettaessa.

Toisinaan pallunkulma (kamala sana!) ripustetaan olkapäälle, senkin voi tehdä oman maun mukaan eri tyyleillä.

Sarin voi myös taitella eteen thai-tyylisesti, sen voi kiepsauttaa kainalon alta tai laittaa eteen ja pallua hieman taakse esim. nuppineulalla.
Sari on niin monipuolinen vaate, että sillä onnistuu itseilmaisu hyvin.

1 commentaire:

Reetta a dit…

Ah! Ihanaa katsella erilaisia sareja! <3