vendredi 1 janvier 2010

L'Oreal vs. Bollywood

Aishwarya on työskennellyt L'Orealin mallina vuodesta 2003. L'Orealin ja monen muunkin meikkifirman mainosfilmit ovat niin törkeän käsiteltyjä, että verrattuna Intian elokuvateollisuus näyttää kumman todelliselta maailmalta.


Vasemalla Aishwarya on L'Orealin meikkimainoksessa ja oikealla elokuvassa Iruvar. L'Orealin filmikuva on selvästi käsitelty ja "pehmennetty" kuvauksen jälkeen. Iruvarin otoksessa maailma ja Aishwarya ovat aidomman ja ihannoitavamman näköisiä.


Vasemalla Aishwaryan ensimmäinen L'Oreal-mainos, jossa hän esittelee hiusväriä. Oikealla Aishun mallikuva hänen uransa alkuajoilta. Väri on sama, aivan yhtä täyteläinen ja hyvännäköinen molemmissa kuvissa. Intialaisen mainosfirman mainos näyttää aidommalle.


Vasemalla Aishun L'Oreal-ripsivärimainos, oikealla pysäytetty kuva elokuvasta Hum dil ke chuke sanam. Bollywoodin todellisemmalta näyttävä maailma vaikuttaa kuvia verrattessa mukavammalta paikalta.


Vasemalla Aishwarya L'Orealin meikkaamana Cannesin elokuvafestivaaleilla. Oikealla Aishwarya uransa alkuaikoina perinteisemmässä Intialaisessa meikissä. L'Oreal on tummentanut Aishun kasvoja oranssihtavalla meikkivoide-puuteriyhdistelmällä. Oikealla Aishu on saman värinen, mutta iho on paljon aidomman näköinen.


Vasemalla Aishwarya mainostaa ripsiväriä, oikealla kuva elokuvasta Shankar Raj. Upeat ripset molemmissa kuvissa.


Vasemalla Aishwarya mainostaa mineraalivärejä, joilla hänen poskilleen on värjätty hentoa punaa ja silmäluomiin kimalletta. Oikealla Aishwarya uransa alkuaikoina Bollywood-elokuvassa samanlainen meikki poskilla ja kimalletta silmäluomissa Bollywood-tyyliin. Tuo Color Minerals on muuten tosi hyvä tuote, ihanasti sulautuu tuo punaväri poskiin! Suosittelen.

2 commentaires:

Anuradha a dit…

Nää on mielenkiintoisia vertailuja.

Reetta a dit…

Mä en tykkää L'Orealin tavasta meikata Aishwaryaa. Hän näyttää aivan vahamaiselta nukelta meikissään. Luonnollisuus on kaukana.